Polaris România susține campionii în noul sezon competițional de endurocross

12 mai 2021

Polaris, sponsor CNIR Endurocross 2021

Campionatul Național de Endurocross se bucură anul acesta de susținerea Polaris România, prin ASP Group East, importatorul oficial al produselor Polaris în România, Bulgaria și Rep. Moldova. Pe lângă premiile substanțiale oferite tuturor claselor de participare la fiecare etapă, Polaris România va oferi participanților de la clasele Profi și Hobby un premiu special: șansa de a concura în sezonul competițional 2022 la bordul unui Polaris Scrambler XP 1000 - ready to race.

Parcursul tuturor participanților din acest sezon va fi urmărit cu entuziasm de către reprezentanții Polaris România, urmând ca la sfârșitul anului cei mai talentați piloți de la clasele ATV-A (Profi) și ATV-C (Hobby) să fie selectați pentru a evolua cu Polaris Scrambler XP 1000 în anul următor.

Scrambler XP 1000 face parte din cea mai nouă generaţie a modelului sport lansat de Polaris, având o gardă la sol generoasă de 29.2 cm, suspensie spate independentă și amortizoare Fox Podium X 2.0.

Premiile sunt susținute de ASP Group East, care va pune la dispoziția câștigătorilor atât ATV-urile, cât și consumabilele și piesele necesare. Asistența tehnică va fi asigurată, de asemenea, de ASP Group East împreună cu Sebastian Bodea, campion național la clasa Quad Pro și deținător al titlului de maestru al sportului în România.

Polaris România și ASP Group East le urează tuturor participanților mult succes în campionat și cât mai multe podiumuri!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 722 752 742 sau să ne trimiteți un e-mail la office@aspgroup.ro.

Polaris prezintă noua gamă de UTV-uri RANGER 2021

17 septembrie 2020

Noua gamă Ranger 2021

Polaris a lansat astăzi noile modele pentru gama Ranger 2021 - side-by-side-ul utilitar nr. 1 în vânzări, printre care se remarcă noul Ranger 1000, un UTV construit special pentru fermieri, vânători și proprietari de mici gospodării, ce oferă o combinație excelentă de preț și performanță.

“Noul RANGER 1000 este instrumentul potrivit pentru cele mai dificile sarcini dintr-o gospodărie, întărind promisiunea noastră de a oferi utilizatorilor un vehicul puternic, ușor de condus și incredibil de manevrabil.”, a declarant Frederic Mardon, manager de produs Polaris Off-Road pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Noul nostru model RANGER 1000 a fost conceput pentru muncă, proiectat pentru confort și construit pentru durabilitate, și suntem încântați că-l avem pe lista lansărilor pe piață pentru 2021. În plus, au fost aduse îmbunătățiri ample modelului nostru de top Ranger XP 1000, făcându-l mai îndrăzneț ca niciodată.”

2021 RANGER 1000

Experimentați combinația supremă între accesibilitate și performanță cu noul Ranger 1000, ce oferă o manevrabilitate mai ușoară la viteză redusă și o agilitate sporită pentru a crea un echilibru perfect între capacitățile de teren și confortul întregii zile.

Conceput Pentru Muncă

Cu numeroase îmbunătățiri ce-l caracterizează, noul Ranger 1000 este conceput pentru a fi calul de lucru suprem capabil să îndeplinească cele mai dificile treburi. Noul motor ProStar 1000 este optimizat pentru a oferi un cuplu și mai mare la turații reduse, iar noul sistem de ambreiaj Pro-PVTi asigură o conducere lină la viteze mici și permite utilizatorilor să profite la maximum de capacitatea de tractare de 1.134 kg. Cu o gardă la sol de 30,5 cm și o cursă a suspensiei de 25,4 cm, Ranger 1000 trece peste oricare obstacol. Totodată, are o capacitate de încărcare utilă de 454 kg și o rază de virare strânsă care-i conferă un plus de agilitate și manevrare mai ușoară în spații limitate. În plus, datorită numeroaselor opțiuni de fixare cu sistem Lock&Ride pentru atașarea rapidă a accesoriilor, echipamentele de muncă necesare vor fi întotdeauna la îndemână.

Proiectat Pentru Confort

La proiectarea noului Ranger 1000, echipa de ingineri s-a bazat pe nevoile șoferului care se află la volanul lui toată ziua, indiferent că îl folosește pentru muncă sau pentru recreere în timpul liber. Astfel, vehiculul a primit un spațiu interior generos, precum și banchete tapițate. În plus, șasiul complet nou, dintr-o singură bucată, cu un cadru rigid, asigură o experiență de condus și mai confortabilă. Cabina are o torpedou mare, un compartiment inferior, spațiu de depozitare sub scaune pentru șofer și pasager, precum și până la opt suporturi pentru pahare.

Cu o integrare perfectă a accesoriilor în sistemul de cabină Ranger Pro Shield și un sistem electric pre-cablat Polaris Pulse sub capotă, Ranger 1000 asigură un nivel ridicat de confort permanent - toată ziua și în toate condițiile.

Construit Pentru Durabilitate

Gama Polaris Ranger este renumită pentru longevitatea și robustețea vehiculelor sale, iar Ranger 1000 nu face excepție. Partea frontală complet reproiectată, cu o bară extrem de rezistentă din oțel și un scut integral, asigură o protecție sporită împotriva terenului neiertător. Capacul detașabil al grilei nu numai că îi conferă Ranger-ului un aspect deosebit, ci și facilitează accesul la radiator pentru service și curățare. Ranger 1000 vine în versiunea standard cu bucșe de suspensie etanșe, mai durabile, mai silențioase și care nu necesită întreținere, iar noul sistem de ambreiaj Pro-PVTi a fost proiectat de la bază cu componente mari de uzură internă pentru a oferi fiabilitate și control sporite. Durabilitatea mai mare, protecția îmbunătățită și ușurința întreținerii fac ca Ranger 1000 să fie mai puternic, mai stabil și mai robust, indiferent de sarcină.

Versiunea standard a noului Ranger 1000 vine pe culoarea Sage Green. Opțional, este disponibilă o ediție specială Nordic Pro cu finisaj negru lucios perlat, completat de arcuri Velocity Blue, încălzire și un kit de etanșare a cabinei. Dotările standard ale modelului Nordic Pro includ jante negre de 12 inch din aliaj ușor și un troliu Polaris PRO Heavy-Duty de 2041 kg, pentru o mână de ajutor în situații dificile.

2021 RANGER XP 1000

Modelul de vârf al gamei, Ranger XP 1000 EPS, primește, de asemenea, upgrade-uri notabile pentru 2021. Acestea includ un aspect nou-nouț, faruri LED pentru versiunea cu trei locuri și noi opțiuni de culoare.

Noile faruri nu numai că subliniază aspectul agresiv și premium al Ranger-ului, dar oferă și 90% mai multă lumină decât farurile cu halogen tradiționale, pentru o vizibilitate mult îmbunătățită în condiții de iluminare slabă.

Ranger XP 1000 EPS este disponibil pe culoarea Matte Navy cu jante de 12 inch din aluminiu - atât pentru modelele cu trei locuri, cât și pentru modelele Crew și Polaris Pursuit Camo (doar pentru cele cu trei locuri), precum și în ediția specială Nordic Pro. Similar cu Ranger 1000, Nordic Pro primește în versiunea standard încălzire în cabină, finisaj negru lucios, arcuri de suspensie albastre, jante negre de 12 inch din aluminiu și un troliu Polaris PRO Heavy-Duty de 2041 kg. Versiunea ABS a modelului Ranger XP 1000 EPS este disponibilă doar pentru culoarea Burgundy Metallic.

Cu motorul său ProStar 1000 DOHC, capacitatea de remorcare de 1134 kg, garda la sol generoasă de 33 cm și cursa suspensiei față/spate de 27,9 cm, Ranger XP 1000 este vârful de lance al gamei Ranger în ceea ce privește calitatea și caracteristicile tehnice. Disponibile doar pe anumite modele, modurile selectabile de pilotare Work/Standard/Performance oferă o experienţă personalizată la volan, pentru a se potrivi diferitelor nevoi de conducere, în timp ce design-ul premium, jantele de 12 inch din aliaj și anvelopele Maxxis de 27 inch oferă Ranger-ului un aspect mai îndrăzneț ca niciodată.

Gama completă RANGER 2021 este disponibilă în următoarele variante de culoare:

 • 2021 Ranger 1000 – Sage Green
 • 2021 Ranger 1000 – ediția specială Nordic Pro - Black Pearl
 • 2021 Ranger XP 1000 EPS – Polaris Pursuit Camo
 • 2021 Ranger XP 1000 EPS – ediția specială Nordic Pro - Black Pearl
 • 2021 Ranger XP 1000 EPS – Matte Navy (atât în varianta cu trei locuri, cât și în cea cu șase locuri)
 • 2021 Ranger XP 1000 EPS ABS – Burgundy Metallic
 • 2021 Ranger Diesel – Sage Green
Pentru informații suplimentare despre produsele Polaris, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 728 203 814 sau să ne trimiteți un e-mail la office@aspgroup.ro.

Polaris adaugă opțiuni de culoare premium la gama 2021

20 august 2020

Noua gamă Polaris 2021

Când vine vorba de achiziția unui nou vehicul off-road, Polaris dorește să ofere clienților săi mai multe opțiuni ca niciodată. Dezvăluite astăzi publicului larg, Polaris Off Road prezintă ultimele noutăți din gama 2021 cu noi opțiuni de culoare pentru modelele GENERAL și RZR, oferindu-le riderilor și mai multe opțiuni de stil.

Polaris RZR

Polaris RZR a fost pionier în categoria side-by-side-urilor de performanță. Cunoscut pentru performanțele sale de neegalat și designul orientat către pilot, RZR s-a impus ca fiind cea mai bună alegere pentru pasionații de vehicule recreaționale de mai bine de un deceniu. Astăzi, cel mai bine vândut side-by-side a primit o nouă culoare, finisaje premium și upgrade-uri suplimentare pentru modelele 2021.

Ca noutate în gamă, modelul RZR XP 1000 EPS 2021 (ambele versiuni cu două și patru locuri) vine în varianta standard cu uși integrale pentru a spori confortul și protecția. Pe lângă acestea, modelul primește și o nouă opțiune de culoare, fresh și atrăgătoare - Stealth Grey - pentru a ieși și mai mult în evidență.

Toate modelele RZR 2021 sunt dotate standard cu un port de încărcare a bateriei. Acest lucru permite conectarea unui încărcător la vehicul, creând un mod mai ușor, mai sigur și mai fiabil de a întreține bateria atunci când este depozitată, în afara sezonului sau în perioadele lungi de inactivitate.

 • 2021 RZR 64” XP 1000 EPS – Stealth Grey
 • 2021 RZR 64” XP4 1000 EPS – Stealth Grey

Polaris GENERAL

De la lansarea sa în anul 2016, Polaris GENERAL s-a impus ca lider al segmentului crossover. Cu performanța sa de neoprit, confortul și versatilitatea de neegalat, GENERAL este soluția perfectă, fără compromisuri, pentru muncă, distracție și orice altceva. Pentru 2021, crossover-ul Polaris a adăugat în gama sa noi opțiuni de culoare premium pentru modelul GENERAL 1000 Deluxe, în ambele variante cu două, respectiv patru locuri.

În plus, atât modelul General 1000 EPS Deluxe cu 2 locuri, cât și General 4 1000 EPS Deluxe cu 4 locuri, vin acum cu plafon sport în varianta standard.

 • 2021 GENERAL 1000 EPS Deluxe ABS – Titanium Metallic Gloss
 • 2021 GENERAL 4 1000 EPS Deluxe – Burgundy Metallic
Pentru informații suplimentare despre produsele Polaris, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 728 203 814 sau să ne trimiteți un e-mail la office@aspgroup.ro.

Polaris dezvăluie o nouă generație de ATV-uri

11 august 2020

Noua gamă Sportsman 2021

Apreciat de peste 1,6 milioane de clienți, Polaris Sportsman își duce acum cea mai vândută gamă de ATV-uri la nivelul următor. Noua generație Polaris Sportsman oferă un design îndrăzneț și modern, cu noi caracteristici și multiple îmbunătățiri, toate oferind aceeași experiență legendară, manevrabilitate și versatilitate de neegalat, precum și performanța fiabilă pentru care Polaris Sportsman este renumit.

Disponibilă în rețeaua de dealeri începând din această toamnă, noua gamă 2021 complet modernizată oferă o varietate de versiuni și ediții speciale pentru a satisface nevoile și stilul fiecărui pilot, împreună cu o serie de accesorii noi care duc personalizarea la nivelul următor.

„ATV-urile sunt adesea scânteia inițială care aprinde pasiunea pentru off-road și atrage noi piloți, iar Sportsman este simbolul care a creat această industrie. În consecință, acesta ocupă un loc semnificativ în istoria mărcii noastre.”, a declarat Steven Menneto, președintele Polaris Off-Road. "Suntem încântați să împingem modelul Sportsman în viitor cu noua platformă 570, ducând astfel cea mai vândută gamă Polaris la nivelul următor."

Noul Sportsman 570 vine în varianta cu sau fără servodirecție electronică (EPS), precum și cu un pachet premium SP, cu jante moderne de aliaj de 14 inch, caroserie pictată și suspensie dublă pe față cu basculă triunghiulară. Totodată, Polaris prezintă alte patru modele în ediție specială pentru un plus de versatilitate, fie pentru muncă, fie pentru distracție. Împătimiții care au nevoie de mai mult pot alege dintre noile modele Sportsman 570 Hunter Edition, Black Edition, Agri Pro Edition sau Öhlins Edition, toate cu caracteristici unice potrivite pentru viața și stilul fiecăruia.

Aspect și caracteristici moderne

Noua platformă Sportsman 570 prezintă modernizări semnificative, oferind și mai multă valoare clienților. Cu alte cuvinte, cei mai buni au devenit și mai buni. Lista completă de îmbunătățiri este impresionantă, cu un design complet nou, îndrăzneț – incluzând noul ghidon cu far LED integrat și port de încărcare a bateriei încorporat, precum și o nouă formă cu linii mai ascuțite și mai agresive.

Caracteristicile moderne ale noului Sportsman 570 merg mai adânc decât stilul cu o operare intuitivă și ușor de utilizat, tracțiune integrală True On-Demand, frână monocomandă ce permite utilizatorului un control simplu și eficient.

Îmbunătățiri

Noul Sportsman 570 are o baterie de 18Ah mai mare și mai puternică, care oferă cu 78% mai mult curent la pornirea la rece pentru un start sigur de fiecare dată. Bateria a fost mutată sub portbagajul frontal pentru un acces ușor pentru mentenanță, iar consola are încorporat un port de încărcare a bateriei.

Există, de asemenea, câteva îmbunătățiri majore ale sistemului de frânare a motorului (EBS) la modelele 2021, oferind acum o călătorie mai lină și mai controlată, indiferent de teren. Modelele echipate cu EBS primesc, de asemenea, un nou ambreiaj pentru o acționare lină la viteze mici - utilă în special atunci când e nevoie de precizie, cum ar fi pe trasee înguste sau la manevrele în marșarier cu o remorcă cuplată la ATV.

Calitate sporită

Noua platformă Sportsman 570 are un design premium, suspensii și sistem de frânare îmbunătățite și o durabilitate sporită, oferind în același timp o valoare imbatabilă.

Toate modelele noi 570 includ în varianta standard extensii rack frontale din oțel pentru o rezistență sporită și o mai mare versatilitate la transportul încărcăturilor grele.

Sportsman 570 primește acum anvelope Carlisle de 25 inch mai mari și mai durabile pe toate modelele standard, asigurând garda la sol mai ridicată și rezistență la străpungere, pentru o deplasare mai lină și mai relaxată pe teren accidentat. 

Capacități avansate

Oferind riderilor încrederea de a merge mai departe și de a face mai mult, noul Sportsman 570 se poate lăuda cu o capacitate sporită de tractare de 680 kg, o gardă la sol de 29.6 cm și o capacitate totală de încărcare de până la 232 kg.

Libertate infinită de personalizare

Oferind mai multă versatilitate ca niciodată, lansarea noului Sportsman 570 vine la pachet cu noile accesorii ce oferă utilizatorului posibilități nelimitate de a-și personaliza ATV-ul.

Introducând soluțiile audio Rockford Fosgate® pentru prima dată în cadrul gamei Sportsman, colecția de accesorii 2021 cuprinde o interfață audio Rockford Fosgate® cu boxe de 6 inch care se conectează prin Bluetooth și se montează perfect pe rack-ul din spate folosind tehnologia Polaris Lock&Ride.

Pe lângă precablaj pentru troliu, plug sau upgrade-uri pentru mânere încălzite, gama de accesorii Sportsman 570 oferă și diverse soluții de depozitare cu tehnologie Polaris Lock&Ride pentru atașare rapidă, incluzând coșuri pentru portbagaj, lăzi frigorifice sau cutii portbagaj spate, toate compatibile cu extensiile rack-ului, pentru și mai multă utilitate. De asemenea, au fost introduse noi opțiuni și pentru parbrize, special concepute pentru a completa noul design al bordului.

În plus, utilizatorii noului Sportsman se pot aștepta la robustețe și protecție superioare cu noile sisteme de pluguri și trolii PRO HD foarte ușor de instalat, apărători de noroi și bare de protecție agresive, precum și cu un pachet de anvelope și jante optimizate pentru a se adapta oricărui teren.

Pentru informații suplimentare despre produsele Polaris, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 728 203 814 sau să ne trimiteți un e-mail la office@aspgroup.ro.