Polaris adaugă opțiuni de culoare premium la gama 2021

20 august 2020

Noua gamă Polaris 2021

Când vine vorba de achiziția unui nou vehicul off-road, Polaris dorește să ofere clienților săi mai multe opțiuni ca niciodată. Dezvăluite astăzi publicului larg, Polaris Off Road prezintă ultimele noutăți din gama 2021 cu noi opțiuni de culoare pentru modelele GENERAL și RZR, oferindu-le riderilor și mai multe opțiuni de stil.

Polaris RZR

Polaris RZR a fost pionier în categoria side-by-side-urilor de performanță. Cunoscut pentru performanțele sale de neegalat și designul orientat către pilot, RZR s-a impus ca fiind cea mai bună alegere pentru pasionații de vehicule recreaționale de mai bine de un deceniu. Astăzi, cel mai bine vândut side-by-side a primit o nouă culoare, finisaje premium și upgrade-uri suplimentare pentru modelele 2021.

Ca noutate în gamă, modelul RZR XP 1000 EPS 2021 (ambele versiuni cu două și patru locuri) vine în varianta standard cu uși integrale pentru a spori confortul și protecția. Pe lângă acestea, modelul primește și o nouă opțiune de culoare, fresh și atrăgătoare - Stealth Grey - pentru a ieși și mai mult în evidență.

Toate modelele RZR 2021 sunt dotate standard cu un port de încărcare a bateriei. Acest lucru permite conectarea unui încărcător la vehicul, creând un mod mai ușor, mai sigur și mai fiabil de a întreține bateria atunci când este depozitată, în afara sezonului sau în perioadele lungi de inactivitate.

  • 2021 RZR 64” XP 1000 EPS – Stealth Grey
  • 2021 RZR 64” XP4 1000 EPS – Stealth Grey

Polaris GENERAL

De la lansarea sa în anul 2016, Polaris GENERAL s-a impus ca lider al segmentului crossover. Cu performanța sa de neoprit, confortul și versatilitatea de neegalat, GENERAL este soluția perfectă, fără compromisuri, pentru muncă, distracție și orice altceva. Pentru 2021, crossover-ul Polaris a adăugat în gama sa noi opțiuni de culoare premium pentru modelul GENERAL 1000 Deluxe, în ambele variante cu două, respectiv patru locuri.

În plus, atât modelul General 1000 EPS Deluxe cu 2 locuri, cât și General 4 1000 EPS Deluxe cu 4 locuri, vin acum cu plafon sport în varianta standard.

  • 2021 GENERAL 1000 EPS Deluxe ABS – Titanium Metallic Gloss
  • 2021 GENERAL 4 1000 EPS Deluxe – Burgundy Metallic
Pentru informații suplimentare despre produsele Polaris, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 728 203 814 sau să ne trimiteți un e-mail la office@aspgroup.ro.

Polaris dezvăluie o nouă generație de ATV-uri

11 august 2020

Noua gamă Sportsman 2021

Apreciat de peste 1,6 milioane de clienți, Polaris Sportsman își duce acum cea mai vândută gamă de ATV-uri la nivelul următor. Noua generație Polaris Sportsman oferă un design îndrăzneț și modern, cu noi caracteristici și multiple îmbunătățiri, toate oferind aceeași experiență legendară, manevrabilitate și versatilitate de neegalat, precum și performanța fiabilă pentru care Polaris Sportsman este renumit.

Disponibilă în rețeaua de dealeri începând din această toamnă, noua gamă 2021 complet modernizată oferă o varietate de versiuni și ediții speciale pentru a satisface nevoile și stilul fiecărui pilot, împreună cu o serie de accesorii noi care duc personalizarea la nivelul următor.

„ATV-urile sunt adesea scânteia inițială care aprinde pasiunea pentru off-road și atrage noi piloți, iar Sportsman este simbolul care a creat această industrie. În consecință, acesta ocupă un loc semnificativ în istoria mărcii noastre.”, a declarat Steven Menneto, președintele Polaris Off-Road. "Suntem încântați să împingem modelul Sportsman în viitor cu noua platformă 570, ducând astfel cea mai vândută gamă Polaris la nivelul următor."

Noul Sportsman 570 vine în varianta cu sau fără servodirecție electronică (EPS), precum și cu un pachet premium SP, cu jante moderne de aliaj de 14 inch, caroserie pictată și suspensie dublă pe față cu basculă triunghiulară. Totodată, Polaris prezintă alte patru modele în ediție specială pentru un plus de versatilitate, fie pentru muncă, fie pentru distracție. Împătimiții care au nevoie de mai mult pot alege dintre noile modele Sportsman 570 Hunter Edition, Black Edition, Agri Pro Edition sau Öhlins Edition, toate cu caracteristici unice potrivite pentru viața și stilul fiecăruia.

Aspect și caracteristici moderne

Noua platformă Sportsman 570 prezintă modernizări semnificative, oferind și mai multă valoare clienților. Cu alte cuvinte, cei mai buni au devenit și mai buni. Lista completă de îmbunătățiri este impresionantă, cu un design complet nou, îndrăzneț – incluzând noul ghidon cu far LED integrat și port de încărcare a bateriei încorporat, precum și o nouă formă cu linii mai ascuțite și mai agresive.

Caracteristicile moderne ale noului Sportsman 570 merg mai adânc decât stilul cu o operare intuitivă și ușor de utilizat, tracțiune integrală True On-Demand, frână monocomandă ce permite utilizatorului un control simplu și eficient.

Îmbunătățiri

Noul Sportsman 570 are o baterie de 18Ah mai mare și mai puternică, care oferă cu 78% mai mult curent la pornirea la rece pentru un start sigur de fiecare dată. Bateria a fost mutată sub portbagajul frontal pentru un acces ușor pentru mentenanță, iar consola are încorporat un port de încărcare a bateriei.

Există, de asemenea, câteva îmbunătățiri majore ale sistemului de frânare a motorului (EBS) la modelele 2021, oferind acum o călătorie mai lină și mai controlată, indiferent de teren. Modelele echipate cu EBS primesc, de asemenea, un nou ambreiaj pentru o acționare lină la viteze mici - utilă în special atunci când e nevoie de precizie, cum ar fi pe trasee înguste sau la manevrele în marșarier cu o remorcă cuplată la ATV.

Calitate sporită

Noua platformă Sportsman 570 are un design premium, suspensii și sistem de frânare îmbunătățite și o durabilitate sporită, oferind în același timp o valoare imbatabilă.

Toate modelele noi 570 includ în varianta standard extensii rack frontale din oțel pentru o rezistență sporită și o mai mare versatilitate la transportul încărcăturilor grele.

Sportsman 570 primește acum anvelope Carlisle de 25 inch mai mari și mai durabile pe toate modelele standard, asigurând garda la sol mai ridicată și rezistență la străpungere, pentru o deplasare mai lină și mai relaxată pe teren accidentat. 

Capacități avansate

Oferind riderilor încrederea de a merge mai departe și de a face mai mult, noul Sportsman 570 se poate lăuda cu o capacitate sporită de tractare de 680 kg, o gardă la sol de 29.6 cm și o capacitate totală de încărcare de până la 232 kg.

Libertate infinită de personalizare

Oferind mai multă versatilitate ca niciodată, lansarea noului Sportsman 570 vine la pachet cu noile accesorii ce oferă utilizatorului posibilități nelimitate de a-și personaliza ATV-ul.

Introducând soluțiile audio Rockford Fosgate® pentru prima dată în cadrul gamei Sportsman, colecția de accesorii 2021 cuprinde o interfață audio Rockford Fosgate® cu boxe de 6 inch care se conectează prin Bluetooth și se montează perfect pe rack-ul din spate folosind tehnologia Polaris Lock&Ride.

Pe lângă precablaj pentru troliu, plug sau upgrade-uri pentru mânere încălzite, gama de accesorii Sportsman 570 oferă și diverse soluții de depozitare cu tehnologie Polaris Lock&Ride pentru atașare rapidă, incluzând coșuri pentru portbagaj, lăzi frigorifice sau cutii portbagaj spate, toate compatibile cu extensiile rack-ului, pentru și mai multă utilitate. De asemenea, au fost introduse noi opțiuni și pentru parbrize, special concepute pentru a completa noul design al bordului.

În plus, utilizatorii noului Sportsman se pot aștepta la robustețe și protecție superioare cu noile sisteme de pluguri și trolii PRO HD foarte ușor de instalat, apărători de noroi și bare de protecție agresive, precum și cu un pachet de anvelope și jante optimizate pentru a se adapta oricărui teren.

Pentru informații suplimentare despre produsele Polaris, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 728 203 814 sau să ne trimiteți un e-mail la office@aspgroup.ro.